Hus og Have

Gode ideer til haveaktiviteter i foråret og om sommeren

Forårets og sommerens skønne bær findes i alle varianter, men kirsebærtræer er et af de smukkeste træer at have stående i sin have. Med dets store smukke blomster, når det springer ud, er det ikke mere end et fortryllende syn, hvor man nærmest bliver henført til Japan og deres smukke og magiske kirsebær træs haver.

Smid noget god musik i ørerne og gå i gang med havearbejdet.

Anvendelige til stort set alt

Der er flere sorter indenfor kirsebær, i flere forskellige farver kirsebær træer, som du kan finde her. Alle har en udsøgt og saftig smag. Både som friskplukket bær, men også som saft. Dertil er de anvendelige til bagværk, desserter og som tilbehør til hovedretter, hvor de oftest serveres som hjemmelavet chutney eller lign.

Vitaminrige bær næsten hele sommeren

Kirsebær er dertil sprængfulde af vitaminer og gavnlige for dit og din families immunforsvar. Med et kirsebærtræ i haven, vil du kunne have friskplukket bær fra slutningen af juni til midten i august, altså en stor tid af sommeren. Hvilket mange kirsebær ynder nyder og især børn. Idet de kan spise de friskplukket modne bær lige fra træet. De bør dog stå koldt, hvis de skal holde mere end et par dage. 

Japansk have

Har du en stor have eller et større areal, så kunne du pryde dine have med en smuk og magisk japansk have, hvor kirsebærtræer er et must, grundet de smukke duftende blomster og er forbundet med forår. Dertil er japanske haver nemme at holde vedlige, hvilket mange haveejer ynder. Dertil kan de forskellige kirsebærtræer skabe en oase af smukke og magiske farver, som er forbundet med ro og sense for både krop og sjæl. Hvilket mange haveejer også bifalder ved de japanske haver. Oftest fortryder de aldrig valget heraf, idet haven oser af ren afslapning, magi og velvære. Især ved synet af de smukke blomstrende kirsebærtræer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *