EnergiFerieHus og HaveInspirationskatalogerKulturMad og DrikkeØvrigt

Sådan bruger du det sammen sådan at i er sikre på at finde den rigtige dildo strap on

282 varer

Her finder du et bredt udvalg af forskellige dildoer til kvinder. Vi har samlet så der gerne skulle være noget for enhver smag og lyst.
Der er både dildoer som er meget store og andre der er små. Du kan også både finde med vibrator og uden vibrator.

I en lidt anden ende er der mulighed for at finde dildoer man kan påspænde (Strap on) som er ber…

Her finder du et bredt udvalg af forskellige dildoer til kvinder. Vi har samlet så der gerne skulle være noget for enhver smag og lyst.
Der er både dildoer som er meget store og andre der er små. Du kan også både finde med vibrator og uden vibrator.

I en lidt anden ende er der mulighed for at finde dildoer man kan påspænde (Strap-on) som er beregnet til at spænde på en kvinde, så hun får en penis, denne kan så både bruges på kvinder eller mænd (analt)

Perlevibratorer giver hende mulighed for at nyde en indre massage, når kuglerne massager dybt inde i hende.

 

Til kvinder

Her finder du et stort udvalg af sexlegetøj til kvinder. Vi har et bredt udvalg af forskellige dildoer både med og uden vibrator. Vi har også et bredt udvalg i størrelser, så der findes noget til alle. Vi lagerfører varer fra mange kendte mærker til nogle af de laveste priser på markedet.

 

Her på siderne finder du sexlegetøj der stimulerer på mange forskellige måder, nogle er til ydre brug mens andre er til indre, der findes også til begge på samme tid. Det kan også være at analt er mere et hit ved dig, så findes der også et bredt udvalg af dette her på siden. Vores mål er at samle noget til alle, der findes til nybegynderen som gerne bare vil finde en lille diskret vibrator, der er nem at skjule. Og til den mere øvede, der gerne vil have en vildere oplevelse.

 

Sexlegetøj til kvinder er efterhånden blevet mere almindeligt end mange går og tror. Det er jo de færreste der går og reklamerer med hvad de har liggende i skuffen. Fakta er at de fleste har en vibrator eller lign. liggende i skuffen derhjemme, enten som de bruger til at stimulere sig selv, eller får en partner til at stimulere dem.

 

Dildoer

Vores flotte udvalg af dildoer, som består af et stort ud valg af Glas og silikone dildoer. Vores varianter i glas er fremstillet af specielt hærdet glas, der ikke kan gå i stykker. Glasset kan opvarmes eller ned køles efter behov, og til ekstra stimulering.

Vores varianter af silikone er produceret af blød og kvalitetsrig medicinsk silikone, det er med til at du får en sensuel nydelse.

 

Vi har mange forskellige størrelser og faconer, alt fra produkter med riller til realistisk skin eller bare en ganske almindelig penis. Vores produkter vi helt sikker gavne dig til når du skal bruge til kvalitetstid med dig selv, eller hvis dig og din partner skal nyde hinanden lidt ekstra!

Med sexlegetøj vil der helt bestemt være nye højder jeres sex liv, der vil være nye måder at udforske og eksperimentere med sig selv.

I forhold til at opnå en bedre og mere kraftig orgasme.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *