Øvrigt

Spar flere penge på Black Friday end nogensinde før

Hvis du troede at du allerede havde gjort gode kup på de sidste mange Black Fridays, så vil du blive overrasket over, at den kommende Black Friday kommer til at overgå sig selv.

Det skyldes to ting; for det første er Black Friday blevet større og større. Flere butikker er kommet med på bølgen, og tilbuddene bliver bedre. For det andet kan du nu finde en oversigt over de mange tilbud online, så du ved, hvor du skal hen. Rådet lyder derfor: planlæg og spar penge på Black Friday 2018.

Black Friday har slået rod i Danmark

Black Friday er egentlig et amerikansk koncept. Konceptet er opstået ud af den store konkurrencekultur, som findes i landet, og her er forretningerne utrolig velbesøgte, når de den ene fredag om året skruer priserne helt i bund.

Men efterhånden har traditionen også sneget sig til det danske land. Ikke i helt samme skala og med samme vildskab som i USA, men langsomt er flere og flere butikker begyndt at markere dagen. Det er nemlig gået op for mange forretningsejere, at tilbudskonceptet er noget, som lokker kunder til. Og at der faktisk både er penge at spare for kunderne og penge at tjene for dem.

Black Friday shopper – planlægning eller impuls?

Som shopper er der forskellige måder at gå til Black Friday på. Nogle mennesker er bare vilde med konceptet, og de ser det som en mulighed for at shoppe løs uden dårlig samvittighed over høje priser.

Men andre er mere interesserede i at planlægge. De går måske i mange måneder og venter på Black Friday, fordi de ved, at de skal have et nyt køleskab eller en ny vaskemaskine. Og når dagen endelig kommer, så ved de præcis, hvad det er de går efter.

Få overblik over tilbuddene online

Og for den dedikerede planlægger er der nu godt nyt. Som allerede nævnt er der nemlig begyndt at dukke internetsider op, som samler et overblik over alle de gode tilbud, som man kan finde på Black Friday. Her kan man både se butikkerne, varerne og besparelserne.

At bruge listerne på internettet er en god måde at planlægge besparelserne på. Det kan være, at det køleskab man går efter, er sat mere ned i én butik end en anden. Eller at der er et større lager af en vaskemaskine hos én forhandler end en anden.

Kom til butikkerne i god tid på Black Friday

I USA ser man nogle gange, hvordan der nogle gange opstår regulær slåskamp i forbindelse med udsalget i butikkerne på Black Friday. Folk skubber til hinanden i forsøget på at få de varer, som de har udset sig.

Sådan er det – heldigvis – ikke i Danmark. Her er folk mere civiliserede, og det værste man kan komme ud for er oftest lange køer og travle ekspedienter. Men derfor kan det alligevel være en god idé at komme i god tid. Så er der større chance for, at den vare, som man gerne vil have, ikke er udsolgt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *