Hus og Have

Spar penge ved hulmursisolering

Vil du gerne spare masser af penge, er der ingen tvivl om, at du bør overveje hulmursisolering. Dette betyder, at din bolig bliver efterisoleret, så du kan spare penge på din varmeregning. En hulmursisolering er derfor en rigtig god investering, der tilmed er hurtigt tjent hjem igen. Netop af denne årsag er der rigtig mange danskere, der hvert eneste år vælger at bestille en hulmursisolering. Går du også og overvejer dette, men er du i tvivl om, hvad det egentlig vil sige, er du kommet til det helt rette sted. Du kan nemlig læse meget mere om hulmursisolering på denne side.

En effektiv måde at isolere hulmuren på ydervæggene

For hvad er en hulmursisolering egentlig? Kort fortalt er det en meget effektiv og enkel måde at isolere hulmuren på ydervæggene af din bolig. Undersøgelser viser, at de hjem, der ikke har hulmursisolering, oplever, at de taber op til 30 procent af varmen fra huset. Det er bestemt ikke hensigtsmæssigt. Har din bolig derfor ikke tilstrækkeligt med isolering, bruger det altså op til tre gange så meget energi på at varme sig selv op, sammenlignet med et hus der er velisoleret. Hulmursisolering er altså både noget, der er godt for miljøet, samtidig med at det er godt for din økonomi.

Nedsæt risikoen for fugtskader i din bolig

Udover de ovennævnte fordele er hulmursisolering også med til at nedsætte risikoen for fugtskader i dit hjem. På den måde nedsætter det også risikoen for, at din bolig får skimmelsvamp. Det vil altså sige, at hulmursisolering også er med til, at du kan spare rigtig mange penge på længere sigt. Få et tilbud på hulmursisolering allerede i dag. Der er nemlig ingen tvivl om, at skimmelsvamp og fugtskader meget hurtigt kan gå hen og koste dig dyrt. Derfor bør du bestemt overveje at bestille en hulmursisolering med det samme.

Oplev mange miljømæssige og økonomiske fordele

Der er altså ingen tvivl om, at du kan opleve både en lang række miljømæssige fordele ved hulmursisolering, ligesom at du kan opnå forskellige økonomiske fordele. Du vil tilmed kunne opleve, at dit hus stiger i værdi, når du bestiller en hulmursisolering. Det skyldes, at du på den måde kan få en markant bedre energimærkning. Energimærkning er tilmed noget, der er stor fokus på i disse tider, hvorfor du også vil kunne komme ud for, at din bolig vil være nemmere at sælge for dig. Endvidere vil du med en hulmursisolering få en mindre CO2-udledning i dit hjem, der naturligvis er til stor gavn for miljøet.

Få et forbedret indeklima i dit hjem

En anden klar fordel ved hulmursisolering er, at du vil opnå et langt bedre indeklima. Du vil blandt andet opleve mindre træk og mindre fugt. Det er rigtig godt, hvis der for eksempel er nogle medlemmer af din familie, der døjer med allergi. Ydermere kan du med den rette isolering opleve, at du kan få dæmpet udefrakommende støj med helt op til 35 procent. Det er særligt hensigtsmæssigt, hvis du bor i en større by, hvor du konstant oplever masser af larm. Endelig skal du med en hulmursisolering bruge langt færre penge på vedligehold. Det skyldes, at du som sagt vil opleve færre fugtskader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *