Hus og Have

Brug køreglæden som inspiration til boligindretningen

Som køretøjsentusiast er man naturligvis meget begejstret omkring sin hobby eller måske ligefrem sin livsstil. Denne entusiasme kommer ofte til udtryk i alt hvad man gør: alle valg man træffer, har på en eller anden måde forbindelse til køreglæden. Så hvorfor ikke også basere sin indretning – eller i hvert fald dele af den – på det?

Ved gennem sin boligindretning at vise hvor glad man er for sin hobby, udstråler man hvem man er på en nem måde, der er meget overskuelig. Læs med videre her, og få nogle tips og tricks til hvordan du kan få din glæde for køretøjer med helt ind i dit hjem.

Dekorér med din passion

En virkelig fin løsning som mange har anvendt, er at købe billeder til væggen, der har motiver af ens passion. Det kan sagtens lade sig gøre at finde nogle virkelig flotte vægbilleder, der forstiller for eksempel en motorvej, retro-biler eller hvad man nu ellers kan forestille sig.

For ganske lidt penge kan man få virkelig flotte billeder til væggen, som virkelig kan være med til at fuldende indretningen af et rum. Ja, det er virkelig det værd at købe et par super flotte billeder, komme dem i kvalitetsrammer og hænge dem på væggen. På den måde virker det både gennemført og stilet at udstille sin hobby på den måde.

Det er et trick som mange har gjort brug af igennem tiden – og det er der også god grund til. Det fede er nemlig, at en fin plakat af en bil sagtens kan kombineres med andre motiver, som for eksempel kaktusser, arkitektur eller familieportrætter. Det er virkelig kun fantasien der sætter grænsen for hvor flot ens indretning bliver med bil-motiver.

Hint din hobby i dit hjem

Uden at gå all in på motorkøretøjer i sit hjem kan man sagtens skabe stille men stadig bestemte hints til hvad man bruger sin fritid på. Det er virkelig genialt at kunne skabe denne form for sammenhæng gennem hele sit liv: Når hobbyen kommer til udtryk i stuen, vil man føle sig ekstra hjemme og tilpas i sit hjem. Ja, man vil virkelig føle et tilhørsforhold til hvor man bor, når man kan se at det er sit eget hjem.

En anden grund til det er smart at lave små hints til ens hobby i sit hjem er, at det er nemmere at få lov til af resten af familien, hvis man bor sammen med sådan en. Konen eller manden synes måske ikke det er en vildt god idé at lave en bar ud af forenden på en flot retro bil, men et par nummerplader på væggen vil de nok godt kunne gå med til. Det er jo trods alt også dit hjem!

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *