Øvrigt

Forkæl dit kæledyr med en Peddybox hver måned

Når du har et kæledyr, er det vigtigt at forkæle det. Du ved, at de altid er glade, når de får noget nyt og spændende i deres liv! Og hvilken bedre måde at forkæle dit kæledyr på end ved at tilmelde dig en Peddybox fra Dyreverdenen.dk?

Med denne abonnementstjeneste kan du vælge mellem tre forskellige kasser: Godbidsbox, legetøjsbox eller combibox, som er en blanding mellem godbidder og legetøj – med nøje udvalgt indhold, som vil gøre din pelsede ven meget glad! Med blot et enkelt klik på hjemmesiden, tilpasser vi din kasse ud fra dit kæledyrs vægt og sender den ud til din dør hver måned, så du aldrig glemmer at forkæle dem!

Hvilke dyr kan man bestille en Peddybox til

Peddybox laves til mange forskellige kæledyr. Du kan bestille boxe til:

  • Hunde
  • Katte
  • Gnaver
  • Hamster
  • Marsvin
  • Kanin

Legetøjsbox

Kasse med legetøj, som er tilpasset efter din kæledyrs vægt. Her vil man modtage spændende og nyt legetøj hver måned, så dit kæledyr aldrig kommer til at kede sig. Legetøjet kan variere fra måned til måned, hvor den ene måned kan det være noget legetøj, som dyret kan tygge i, og den anden måned kan det være, noget legetøj, hvor dit kæledyr skal bruge sin hjerne.

Godbidsbox

Vælger du en godbidsbox, er det fordi, at du ved, at dit kæledyr elsker mad. Mad er en direkte vej til dit kæledyrs hjerte. I denne box vil du modtage godbidder, som man ikke kan købe i supermarkedet.

Godbiderne er tilpasset i størrelsen, efter dit kæledyrs vægt. Da store og små hunde ikke spiser samme mængde eller størrelse godbidder. På den måde, kan man også forkæle sit kæledyr med nye smagsvarianter hver måned.

Combibox

Combiboxen er en kombination mellem godbidder og legetøj. Det er en box du kan vælge, hvis du vil forkæle dit kæledyr, både med det ene og det andet. Her får man bare færre legetøj og færre godbidder, end hvis du bestilte en box seperat.

Derfor skal du forkæle dit kæledyr

Når man har forpligtet sig til at have et kæledyr, skal det også passes og plejes. Dy skal have det godt, og det samme gør dit kæledyr. Med Peddybox kan du forkæle dit kæledyr hver måned, så det får det bedste liv, den kunne ønske dig.

Alle dyr er forskellige, hvilket betyder, at de alle har deres præferencer, når det gælder mad eller legetøj. Så hvis du vil overraske dem med noget nyt hver måned – hvorfor så ikke prøve månedsboxe til kæledyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *