Øvrigt

Optimér sexlysten med pirrende sexlegetøj

Flere og flere danskere bruger sexlegetøj i den ene eller anden afskygning – det viser salgstallene for sexlegetøj, som er stigende for hvert år.

Dette skyldes nok at sexlegetøj i dén grad er blevet noget, man som helt almindelig person gør brug af, og fordi sexlegetøj ikke længere er noget, der kun er for personer, der er dyrker SM, eller BDSM, eller den slags. Der kommer også hele tiden et væld af nye og spændende slags sexlegetøj på markedet.

Men så meget forskelligt sexlegetøj på markedet, kan det da det også for nogle være vanskeligt at finde ud af, hvad man skal vælge.

Af den årsag vil vi i denne artikel se nærmere på to forskellige slags sexlegetøj. Nemlig: en Penissleeve, og en rabbitvibrator.

 

Penissleeve

Et penissleeve er en form for hylster, som er beregnet til at manden kan sætte på sin penis, for på den måde at tilføje mere længde og fylde til sin egen penis. Så er du mand, og vil du gerne forkæle din partner med ekstra længde og volumen på din penis, næste gang I har sex, så er en penissleeve det helt rigtige for dig. En penissleeve er ideel for jer, der gerne vil prøve noget unikt, frækt og anderledes. Kig forbi Private Plays webshop, og se om der ikke skulle være en penissleeve, der virker som noget for dig.

Et penissleeve kan være rigtigt godt, hvis I som par gerne vil pifte jeres sexliv lidt op, hvis der fx er gået lidt for meget rutine i jeres forhold, og det ikke involverer så meget sex længere.

Rabbitvibrator

Det er ikke alle, der har hørt om hvad en rabbitvibrator er, så hvis du ikke kender den, skal du blot læse videre, så får du en beskrivelse af de rabbitvibratorer, man kan købe på Private Plays webshop.

En rabbit vibrator er en vibrerende dildo, lavet i et ergonomisk design. Den har nogle små ”kaninører”, som er under brughar til formål at stimulere klitoris. Det er disse små ører, der har lagt navn til vibratoren. Inden i en rabbitvibrator er der nogle kugler, der roterer under brug, hvilket masserer vagina under brug.

Rabbitvibratoren er meget populær blandt kvinder, som gerne vil have stimuleret flere erogene zoner i vagina samtidig under brug. Rabbitvibratoren giver nemlig en fantastisk orgasme, hvor både klitoris og g-punktet stimuleres samtidig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *