Øvrigt

Gør jeres sexliv bedre med noget frækt sexlegetøj

Sexlegetøj kan være det krydderi der gør jeres sexliv bedre og mere interessant.

Sexlegetøj er nok ikke et nyt ord for dig, ikke mindst siden filmen 50 shades landede det i alle stuer. Det er dog ikke alle der helt har taget mod til sig endnu. Det kan også være man blot vælger det helt forkerte. 

En dildo eller en vibrator er uden tvivl det mest solgte når det kommer til sexlegetøj, det er dog ikke nødvendigvis det bedste. Det er ligesom med de fleste andre ting en smagssag. For nogle virker det, for andre er det ikke helt det rigtige. Der er kommet et utal af forskellige typer legetøj de seneste mange år. Her snakker vi mere målrettet stimulering af klitoris eller sexlegetøj der er specielt rettet mod par. Det er den slags der kan bruges af begge under samleje. Her får i noget ud af det begge to og det er med til at forbedre begges orgasmer.

Sexlegetøj specielt til par

Det meste af det legetøj du finder på hylderne er lavet til kvinder. Det er nok kun omkring 20% der er beregnet til mænd. Det hænger sammen med at kvinder bare bruger det mere. Det er dog blevet lavet en smule om på det de seneste år. Der er kommet en ny kategori med i puljen, der er lavet specielt til par. En par vibrator kan have forskellige udformninger, fælles er dog at den bruges under samleje og dermed gavner både hende og ham. En af de varianter der nok er bedst kendt er We-Vibe’s par vibrator. Den uformede vibrator føres ind og sørger for plads nok til ham også. Det er dog langt fra den eneste løsning. En model der også er blevet ret populær er den variant der dybest set er en penisring med vibrator. Her forbedres hans erektion så også samtidig, hvilket både gavner hende og ham. 

Brug af sexlegetøj med din partner kan forbedre jeres oplevelse og være netop det krydderi der skal til. Sex er utrolig vigtigt for et forhold, fungerer den ikke, så dør forholdet i langt de fleste tilfælde. Med det rigtige legetøj kan i dog holde gnisten kørende og sørge for at sexlivet forbliver spændende. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *