Hus og Have

Spændende tips om vedligeholdelse af husholdningen

Kan du lide at bo i et rent og organiseret miljø? Hvis ja, så er dette blogindlæg noget for dig. Vi vil se på, hvordan du vedligeholder dine husholdningsartikler, så de bliver ved med at se godt ud!

Vedligehold dine apparater

Vidste du, at det er vigtigt at passe og vedligeholde dine apparater? Hvis ikke, er det på tide at begynde! Hvis du vedligeholder dem, vil de køre problemfrit og holde længere.

Sørg for at rengøre ventilationsåbningerne på f.eks. mikrobølgeovne og komfurer efter hver brug. Du bør også sørge for at trække stikket ud af stikkontakten, før du rengør det grundigt med en fugtig klud eller et papirhåndklæde.

Påfør lidt opvaskemiddel blandet med varmt vand på svampen for at få ekstra fedtfjernende effekt. Når du er færdig med at skrubbe, skal du tørre alt dette skum væk med et andet tørt håndklæde (ligesom vi gør i vores daglige brusebad). For udendørs udstyr som plæneklippere og løvblæsere gælder det, at du altid skal huske at fjerne snavs fra bladene, når du er færdig at bruge dem. Det kan også være en fordel der er rent hvis du har mange bananfluer.

Vedligehold dine gulve og møbler

Sørg for at rengøre gulvet under dit køleskab regelmæssigt, da madpartikler hurtigt kan samle sig der!

Du skal blot lægge et par papirhåndklæder under køleskabet, når du åbner døren, så krummerne ikke falder ned på gulvet Når du rengør tæppebelagte trapper, skal du bruge en gammel tandbørste eller en skrubbørste for at fjerne pletterne mere effektivt.

Hvis der spildes på træoverflader som f.eks. borde, skabe eller kommoder, skal du straks tørre det op med varmt vand og opvaskemiddel . Det er også vigtigt at være opmærksom på, hvilke materialer der er brugt til at fremstille dine møbler. Læder er nemmere end stof, fordi læder ikke absorberer pletter så let – hvilket betyder, at de med tiden slet ikke vil kunne ses! Når det er tid til at rengøre dine møbler, er det bedst at bruge en fugtig klud og en læderbalsam. Læs mere på husoghaveguide.dk

Vedligehold haven

Husk, at græsafklip hurtigt kan blive til døde blade, når det bliver efterladt på græsplænen. Sørg for at slå dem over med den roterende kniv, før du rydder disse nedfaldne grønne stykker op, så de ikke begynder at forfalde!

Hvis du vil beskytte planterne mod frost om natten, kan du dække deres potter eller bede med gamle aviser. Når det bliver forår igen, kan du bare rulle papirerne ned fra den ene ende og smide dem væk – uden at skulle rive dig igennem alle de lag jord først! Hvis du har nogle tips til, hvordan vi kan vedligeholde vores husholdningsartikler bedre, så skriv en kommentar nedenfor! Vi vil elske at høre fra dig.

Gør det selv!

Hvis du leder efter en måde at gøre dit hjem smukkere på, kan du overveje nogle gør-det-selv-projekter rundt omkring i huset. Der er så mange sjove og kreative måder at pynte dine vægge på

Du kan også tilføje blomster eller andre dekorationer oven på møbler , som f.eks. dette unikke træbord . Du ved aldrig, hvilke seje idéer der vil inspirere dig – det kræver blot én lille idé, som kan blive til noget meget større senere! Har du nogle gode gør-det-selv-projekter? Lad os vide det i kommentarerne nedenfor! Vi vil meget gerne høre fra dig.

Gudskelov er vi endelig nået til slutningen af dette blogindlæg om tips til vedligeholdelse af husholdningen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *