Hus og HaveInspirationskataloger

Tavlefolie og tavle folie i sort og grøn til væg

Inden for de seneste år er det blevet yderst moderne at have tavler stort set overalt. Hvor sådanne før hørte til i klasseværelset, ses de i dag både i private hjem, på restauranter og i butikker. Heldigvis behøver du ikke at købe en stor, gammeldags tavle for at få en tavle. Derimod kan du nøjes med tavlefolie. Læs mere om det her.

Hvad er tavlefolie?

Tavlefolie er kort og godt en form for vægfolie, som fungerer ligesom en gammeldags tavle. Det vil sige, at overfladen er enten sort eller grøn, og at du kan skrive på denne med kridt.

Det smarte ved tavlefolie er, at det er nemt at montere stort set hvor som helst. Det kan sættes op på nærmest en hvilken som helst jævn overflade. Har du en væg, et skab eller en dør, du gerne vil forvandle til en tavle, kan du altså gøre det med tavlefolie. Hvis du vil have et godt resultat, skal du blot sørge for at give dig god tid til at sætte folien op. Det kan godt være en smule tricky, så forvent ikke, at folien er monteret i løbet af tre sekunder. Giv dig tid, så skal du nok få et smukt resultat.

Hvor kan tavlefolie bruges?

Som nævnt, kan tavlefolie stort set monteres hvor som helst. Det kræver blot, at overfladen er jævn, og at den derudover er rengjort. På den måde sikrer du dig, at tavlefolien sidder ordentligt fast.

Der er eksempelvis mange, der sætter tavlefolie op i køkkenet. Dette er ofte familiens samlingspunkt, og derfor er der også mange, der har huskelister og kalendere i netop køkkenet. Med tavlefolie på en køkkenvæg kan I samle indkøbslister, huskelister, aftaler og madplaner ét sted. Der er så at sige styr på det hele.

Det er selvfølgelig også oplagt at sætte tavlefolie op på børneværelset. Langt de fleste børn er begejstrede for at tegne og male, og med en tavle kan dit barn slå sig løs gang på gang. Tavlefolie kan nemt gøres rent, således at der bliver plads til et nyt mesterværk, og netop derfor er det også så smart.

Tavlefolie i butikker og restauranter

Har du en butik eller en restaurant? Så er det ligeledes oplagt at kigge på tavlefolie. Det er nemt monteret, og det giver din forretning et helt nyt look.

Tavlefolie bruges ofte i restauranter til eksempelvis at skrive dagens ret eller ugens menu på. Da det kan gøres rent, er det nemt at ændre i de ting, der står på tavlen. Desuden giver det et charmerende og retro look, at der er tavlefolie på en eller flere vægge. Har du en butik, kan du skrive særlige tilbud eller finurlige ordsprog på din tavle. Det vil give kunderne en anderledes oplevelse, når de besøger netop din butik, da der bliver skabt noget personlighed.

Som du nok kan fornemme, kan du få glæde af tavlefolie i mange forskellige sammenhænge. Det giver dig mulighed for i en fart at ændre en overflade til en tavle. Det vil sige, at du kan skrive og tegne løs direkte på din væg, dit skab eller din dør uden, at det efterlader mærker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *